Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.perjantai 11. maaliskuuta 2011

Salaperäisiä lukijoita!

On aina aivan kutkuttavan jännittävää nähdä merkintöjä noissa kävijäruuduissa kunkin postauksen alla. Kukahan on ollut täällä eka kertaa...? Joku käy jopa aina välillä, ja joku lukee lähes päivittäin.

Jään aina mielikuvittelemaan, keitähän piipahtajat mahtavat olla. Kirjoittavatkohan itse blogia jossakin päin bittiavaruutta? Ovatko he tuttuja (ainakin pari tunnen, hei teille!) vai tyystin tuntemattomia? Puutarhaharrastelijoita vai... keitä muita lienevätkään!

Kyllä se aina mieltä lämmittää, kun huomaa, että joku lukee. Ettei aivan yksikseen täällä riipusta :-)

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Nyt klikkasin! Sori, multa jää aina klikkaamatta noi ruudut, en edes katso niihin päin :-( Koen nimittäin, että mielipiteilläni on niin suurta merkitystä, että ne pitää pukea omiksi sanoiksi ;-)
Sitäpaitsi musta on kiva että blogi herättää keskustelua, niinpä jätän lähes joka kerta kommentin kun aina kirjoituksesi jonkun ajatuksen herättää henkiin.
Pikaista aurinkoa sinne, NYT sen täytyy jo olla siellä, täällä ollut jo yli 2 tuntia pelkkää auringonpaistetta ilman pilvenhattaraa!

intopii kirjoitti...

SUN ei tartte klikkailla, mä tiedän, että sä käyt :-D Ruudut ovat enemmänkin niitä kävijöitä varten, jotka eivät syystä tai toisesta halua jättää kirjallista tervehdystä ;-)

Hahhah, täällä ei tosiaankaan paista aurinko. Blääh. Kiva, että siellä paistaa!

Raakki kirjoitti...

Minäkin olen laiska kirjoittelemaan, enkä aina muista edes ruksata käyntiä. ;)

~R&T~ kirjoitti...

Itse luen 99%:sesti puhelimella. Tällä kommentointi on hidasta ja oikoluku vääntelee sanojani, joten usein jätän kirjoittamatta että sitten koneella... ja sit ei ehdi/muista kun on kone käsissä. Välillä ei kyllä oikein kehtaa kommentoida, kun luen aina heti uudet tekstit ja vois näyttää siltä että "toikin täällä aina" ;)

pioni kirjoitti...

Ihan ekaa kertaa "klikkasin" :)

Ihanaa viikonloppua, toivottavasti voidaan taas paistatella päivää pihamaalla:)

kirsi kirjoitti...

Hei, "eksyin" ensimmäistä mutten viimeistä kertaa. Tsemppiä bloggailuun.

intopii kirjoitti...

Kiitos klikkailuista, sekä vakikävijät että kirsi!

Toki lukijaksi kirjautuneiden läsnäolo käy ilmi kommenttienkin - kiitos aina niistä! - kautta. Lähinnä nuo kävijäruksit ovatkin sellaisia varten, jotka käyvät lukemassa, mutta eivät niinkään keskustele tai kommentoi.

Hauskaa tämä on yhtä kaikki!!

Susanna kirjoitti...

Toista kertaa kylässä täällä! =)

intopii kirjoitti...

Hei, Susanna! Kiva, kun olet kylässä. Käy toki useamminkin, jos vain jaksat lukea puutarha- ja muita hörinöitäni :-)