Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.perjantai 21. tammikuuta 2011

Talven ihmemaa.

On niin ihmeellistä, että keskellä kevättä - kuten muistatte, nyt on kevät - on vielä näin kaunista kuin oli tänään. Joka paikka täynnä pumpulipallosia, ihanassa sinisessä iltapäivässä.

Kyllä Suomen luonto, vaikkakin urbaani luonto, on kaunis.

 
Naapureiden puut osuvat sopivasti katuvalojen valokeilojen ulottuville. Vasemmanpuolimmainen on kesälläkin aivan upeannäköinen hopeapaju, ja oikealla terijoensalava muistuttaa jättimäistä koiranputkea tai jotakin laukkaa.
Tämä on minusta lumoava kuva... otos onnistui jotenkin aivan superhyvin.Ja tässä on luonnon tekemä lumilyhty. Sisällä kylläkin ihan oikea sähkövalo.

Tämä kaikki on tarjolla 200 metrin säteellä kotiovelta. Vaikka aivan raivopäänä odotan kevättä, kyllä tällaiset näkymät ovat niin mielettömän hienoja. Onneksi on ollut vain se yksi vetisempi paripäiväinen. Meillä on ollut hieno talvi!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

On ollut! Että kerrostalon ikkunoistakin voi, kaupungissa, ihailla KAUNISTA näkymää! Tuo nappiotos onkin aivan ihana, ihmeen sininen taivas taustalla kuin itämaisesta sadusta. Ja terijoensalava on tosiaan hauska puu, niin kaunis kuin pilvenhattara varren päässä.

pioni kirjoitti...

Aivan ihania TALVISIA kuvia;)

Raakki kirjoitti...

Mukavaa, että intopii poikkesi minun kuviani katsomassa, niin minäkin löysin tämän. :)
En ole oikein ehtinyt etsimään, kuin muutaman tutun blogin, kun he ovat Fb:ssäkin kavereina.

intopii kirjoitti...

No vain, tervetuloa, Raakki! Hienoa saada sinut tänne.