Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.torstai 2. joulukuuta 2010

Tylsä blogi

Voi että, kun ihminen olisi älyllinen olento. Siis tämä ihminen. Haluaisin saada blogistani vielä enemmän itseni näköisen. Nyt on käytetty blogspotin mallipohjaa, joka alkaa vähitellen näyttää...tylsältä.

Ossaako kukkaankertua, mitemmää vähä viilaisintätä ommaani? Olis kiva tällätä vaikka joku ite ottama valokuva pohojaksi tai jottai. Pittääkö käyä aateekookurssi ennenku ossaa?

Oulun murteen tulukittemisseen voi saaha apua esmes täälä tai vaikka sitte toisela sivula täälä

Mää saivvieläki satarosenttia. Hyvä Kärpät!

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Nymmeni vaikeeks. Vaikka oulua kuuntelin paljonkin nuorena kun harrastin tanssia ja valmentajat oli kaikki sieltä nin nykyään kuulee tuota turkua enempi.
Tota... oma kuva pohjaks onnistui täällä, mutta en täysin muista miten. Kai näin: Otin ensin uuden kivemman pohjan "keisarin uudet vaatteet" -blogista, ja sitten kun kyllästyin siihen, vaihdoin sen koodiin oman kuvani nimen, mutta se kuva piti olla laitettu palvelimelle, ja mullahan sellainen on nettikaupallani, joten vaihdoin "keisarin" osoitteen omakseni. En tiedä onnistuuko ihan jossain valmiissa blogipohjassa. Olisi syytä onnistua! Olis varmaan monikin joka haluais oman kuvan pohjalle. Mutta ainakaan bloggerista en silloin joskus kesällä löytänyt sellaista vaihtoehtoa. Mutta noita valmiita pohjia on paljon, on sellainen kun elegia, ja shabby chic. Löytyy ehkä googlettamalla mulla eijoo niiden osoitteita tallessa.

intopii kirjoitti...

Kiitos, että heti (mutta mihin kellonaikaan!!! Onko mennyt yötöiksi?) halusit auttaa. Vastauksestasi en kyllä juuri ymmärtänyt, mutta ehkä minä joskus vielä onnistun... :-)

Olet harrastanut tanssia? Oulu on kyllä sen mekka Suomessa. Ainakin syntyjään oululaisen mielestä.

Sinulla on paljon estetiikkaan tavalla tai toisella liittyviä harrastuksia!

Saila kirjoitti...

Emmää enää tanssi, se oli silloin nuorena. Ja Oulu oli silloinkin kilpatanssin mekka.
Kyllä tuo mun selostus kuulosti omiinkin korviin vähän sekavalta, pistetään yötöiden syyksi. Siis tarviit a) koodin (jota en osaa tehdä itse mutta otin sellaisen tuolta keisarin uudet vaatteet-blogin koodista), ja b) palvelimen johon kuvan pistät. Tää homma vaati kyl muistaakseni myös jotakin koodin muutoksia siellä blogipohjassa.
Joten jos et oo koodannu (mää oon, jonnin verran, tai siis omat nettisivut), on työ huomattavasti helpompaa ja mahdollisempaa valmiin blogipohjan avulla. Googletapa nuo yllämainitut, siellä riittää vaihtoehtoja. Niillä on lisäks ohjeet miten se koodi kopsataan omalle sivulle, se on helppoa.

intopii kirjoitti...

Hahhaa! Mä olen koodannut ehkä yhden rivin jotain, jollakin muinaisella aateekootunnilla, ja jos näen valmiin koodin, osaan EHKÄ hieman sitä muokata, mutta ei minusta tuon enempään kyllä oikeasti ole. Taidan siis edelleen tyytyä olemassaolevaan ulkoasuun. Kiitos, kun yritit neuvoa!

~R&T~ kirjoitti...

Heippa intopii, tulin vastavierailulle :)
Itseasiassa tajusin joskus käyneeni täällä-tuo eka kuva muistutti asiasta ja tämän blogisi nimi, se on hauska ja oivaltava.

Itseäni on ärsyttänyt myöskin tämä blogipohja-asia. Olen kokeillut kaikenlaista.
Juuri itseasiassa pari päivää sitten omani vaihdoin.
Hoksasin, että kun tässä bloggerissa menee tuonne yläpalkissa olevaan (silloin kun muokkaa blogia) valmiit blogipohjat, siellä niitä pohjia pystyy muokkaamaan, sieltä tulee blogipohja ja sen pohjan valittuaan voi painaa sivussa olevia "muokkaa kuvaa" tms. nappeja sieltä tulee uusia taustakuvavaihtoehtoja...aika paljon kaikenlaista, värimaailmoja on valmiina jne.

Lukemisiin :)

intopii kirjoitti...

Haa. Täytyy lähteä testailemaan muokkausosioon! Varokaa, pian vastaan saattaa tulla vallan erinäköiset sivut tästä osoitteesta...