Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.lauantai 13. huhtikuuta 2013

Hattivattien armeija iskee jälleen.

Ehkä tämä tästä. Nyt on eri vihreän sävyisiä sipulikukkien piippalakkeja jo näkyvissä, ja joitakin punertaviakin. Hattivattien joukot nousevat maan uumenista kuin maanalainen armeija. Vesisade hakkaa niiden päältä kinoksia matalammaksi ja jäätä rei´ille. Taistelkaa, pojjaat ja tyttöset, taistelkaa. Voitto on vielä meidän!

Lunta on edelleen ulkomaille asti lähetettäväksi, mutta kyllä se siitä häipyy. Juhannuksena sitä on tuskin yhtään, vappunakin vaan vähän enää. (Oletteko muuten huomanneet, että vappuun on enää kaksi ja puoli viikkoa?)

Huomenna haen silmille edes vähän katsottavaa Helsingin Messukeskuksesta. Puutarhamessuja ei taaskaan ole kovin ylistetty, joten odotukset eivät ole kovin korkealla. Kai siellä silti pari tuntia kestää. Otan kuvia, jos on jotakin kuvattavaa. Ai niin, mutta enhän minä voi laittaa niitä tänne. :-<

8 kommenttia:

Kruunuvuokko kirjoitti...

Täällä Uudellamaalla on satanut lähes koko vuorokauden, joten nyt kyllä lumet alkavat saada kyytiä. Ei tarvitse lähettää lunta pikapostina ulkomaille.

Cheri kirjoitti...

Ilokseni huomasin tänään, että hattivatit ovat päässeet jo hyviin asemiin ja muutamia punertavia tulppaaninlehtiäkin näkyi. Järkyttävän lähellä Vappu jo onkin, tälläisenä keväänä on pahoja orientoitumisongelmia kun ei tiekä onko talvi vai kevät. Toivottavasti juhannuksena on todella vähän lunta :)

Saila kirjoitti...

Ai niin, voi möhnä, tuo kuvaongelma täytyy ratkaista!
Messuista nyt niin väliä, mutta ne sun syksyllä istuttamat kukkasipulit! Kun ne kukkii kohta! Ja meidän blogisi lukijoiden pitää saada nähdä ne!
Hattivatteja, vai. Loistanevatko pimeässä? Oletko tarkistanut?

Tiina kirjoitti...

Mikset pysty lisäämään kuvia? :/

Eeviregina kirjoitti...

Meillä ei näy vielä mitään vihreää... Luntakin satoi eilen illalla lisää!
Ihan toivotonta. Tuskin on vielä juhannuksenakaan lumet pois!
Pitää kait minunkin lähteä johonkin puutarhamessuille, että sais vähän piristystä.
Toivotaan aurinkoa ensi viikolle!

pirkko kirjoitti...

Mun täytyykin nyt heti mennä puutarhaan katsomaan, onko viikonlopun aikana jotakin hyvää tapahtunut! Vielä perjantaina oli hanget korkeat nietokset...

intopii kirjoitti...

Kruunu Vuokko: on se ihmeellinen tämä pienikin Suomen osa; mekin sijaitsemme (laveasti katsottuna) Uudellamaalla, mutta silti sateessa oli selviä, pitkiä taukoja. Lumi lähti kuitenkin sulamaan silläkin sademäärällä, jonka me saimme!

intopii kirjoitti...

Cheri, hurratkaamme yhdessä hattivateille. HURRAA! On se ihanaa, että edes JOTAKIN tapahtuu. Kyllä me toivomme nyt ihan joka mimmi sitä, että juhannuksena ei olis lunta kuin siellä, missä sitä tavallisestikin on, eli aivan pohjoisimmassa Suomessa. Vaikka ei kai sielläkään enää juhannuksena...?

Saila, kyllä me joku ratkaisu tähän kuvaongelmaan löydetään. Kiitos, kun soitit ja huolehdit! Yritin jo katsella vanhoja postauksiani sillä silmällä, mutta olin säntillisesti käynyt pienentämässä kuvia. Ehkä olen tehnyt sen jotenkin väärin, ja kuvat ovat silti pikselikooltaan aivan liian isot? Jatkan työstämistä.

Hattivatteja en ole kyllä käynyt enää pimeän tullen tarkkailemassa. Jos loistavat pimeässä, nauttikoot naapurit niistä täysin siemauksin!

Tiina: blogistanian ylin johto ilmoittaa, että suurin sallittu bittimäärä on täynnä. Olen tuhlannut omaisuuteni, so to speak.

Voi Eeviregina, olen niin pahoillani. Kyllä sinä yhdet messut ihan ilman muuta tarvitset. Eihän tuolla tavalla ihmistä voi kurmoottaa...

Pirkko, miten kävi??? Oliko muutosta?