Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.perjantai 23. maaliskuuta 2012

Haaste on heitetty!


ansa Piha ja piennar -blogista antoi Talikko ja taikasauvalle oheisen kauniin tunnustuksen - kiitos! Tunnustukseen liittyy haaste kertoa itsestään seitsemän satunnaista faktaa. Tämä onkin minulle todellinen haaste, ja siitä syntyy ensimmäinen fakta:
1. En erityisemmin tykkää puhua itsestäni. Jos minusta haluaa tietää OIKEASTI jotakin, sitä pitää kaivaa talikolla. Tai taikasauvalla. Ja kärsivällisyydellä.
2. Olen intohimoinen Kärppä-fani. Ikuisesti. Jos kuuna kullan valakiana tatuoisin itseeni jotakin, se olisi Kärppä.
3. En erityisesti pidä suklaasta. No, valkoisesta suklaasta joo, mutta muuten en. Jos jotakin makeaa pitää valita, se on marmeladi - varsinkin vihreät kuulat - tai toffee / kermakaramelli. Omarit on ihan parhaita! (Lasketaanko salmiakki makeaksi?)
4. En kyllästy ihastelemaan jugend-tyyliä tai 50-luvun huonekaluja.
5. Rakastan harmaata väriä. Harmaa on minun mustani. Kunhan se on puhdasta "valkoisella laimennettua mustaa", ei sini-, ruskean-, violetin tai vihreänharmaata.
6. Pidän autolla ajamista äärettömän mukavana puuhana.
7. Yksi mielipaikoistani ovat lentokentät. Ne ovat kuin "välitiloja". Olen tullut jostakin ja menossa jonnekin, mutta sillä hetkellä en ole missään.

Keskustelu on avattu :-)

Niin tylsä ihminen olen, etten osaa tätäkään haastetta siirtää eteenpäin muille kuin lukemilleni blogeille. Saa ottaa haasteen vastaan ken haluaa!

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vai... harmaantynkää...
(hihihii)
Ihmeellistä, tai siis kiehtovaa, kun minusta harmaan kauneimpia sävyjä ovat oikeastaan juuri kaikki johonkin muuhun väriin, esim. vihreään taitetut harmaat. Mutta justiinsa se onkin niin hauskaa, että olemme kaikki erilaisia, ihana kirjo on ihmisissäkin, ihan niin kuin väreissä.
Ai niin, pieni muistutus: muista NYT hyvä nainen ottaa sinne Tukholman messuille sellainen esim. rullien päällä vedettävä kassi, johon mahtuu yksi jugendkuusenjalka (ja vähän kurjenmiekan mukuloita).
Onnea tunnustuksesta!

Nettimartta kirjoitti...

Harmaa on pirteä, kertoi juuri koulubestikseni Tiina. Joo, ja ehdottomasti salmiakki on makeinen :)

intopii kirjoitti...

Saila: Oliskohan meidän ystävyys tylsempi, jos oltaisiin ihan samanlaisia ;-)

Joo, Pinkki Paholainen odottaa jo eteisessä valmiustilassa (ymmärrät tuon nimen sitten, kun näet sen) Ruotsin reissua. Voisin yrittää etsiä messuilta jotakin sellaista, jolla voin taivutella meidän vanhojen omenapuiden oksia. Mitähän se voisi olla? Kävisiköhän jugendkuusenjalat siihen hommaan? Betonilla täytetyt ämpärit? (Pitäisiköhän itse valaa betonista somisteita...? Osaisinkohan? Tarttis löytää oikein kauniin muotoisia astioita, joihin voisi valokset tehdä. Hmm...)

Nettimartta: kävin juuri blogissasi ja lähetin mielessäni terveisiä Tiinalle :-)