Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Mitä ajattelin tänään.

Klo 04:30: äääääh, Eka Vekara huutaa, että nenästä tulee verta. Raapaissut itseään jotenkin unissaan. Nopeat hoitotoimenpiteet ja takaisin sänkyyn.

04:40: Ei hemmetti, ei se nuku. Pyörii vaan. Lakanat kahisee. Miksi minäkään en saa unenpäästä kiinni? Pitikin mennä niin aikaisin nukkumaan.

04:50: "Tottakai saat tulla viereen, ota peitto ja unikaveri ja kiipeä tänne. Hissukseen, isi nukkuu."

05:07: Miten voi olla, että Herra Mies vaan kuorsaa, vaikka se nukkuu kyljellään? Ja EV on Hyvin Hereillä, se ei takuulla nukahda enää.

05:20: No nytkö se HM:n herätyskello jo soi!!

05:30: "Noustaan, kultapieni, noustaan. Jos sua ei kerran enää nukuta."

09:06: kaksi ja puoli tuntia aikaa - vähintään. Ja tuskin se auton huoltaminen koskaan menee siinä ajassa kuin ennustavat. Mitähän tässä tekis?

10:00: on se pitkä kävelymatka, huollosta takaisin kotiin. Jestas, että olen poikki. Olis pitänyt laittaa lenkkarit eikä mitään ihme cityvermeitä.

10:28: jaaha, ja sitten pitäis taas päättää loppuviikon ruokalista. Kuinka monta eri ruokalajia voi tehdä jauhelihasta, broilerista tai kalasta? Kaikkea on jo tehty, satoja kertoja. Äääääh...

11:19: miten ihmeessä minä puljaisin tuon ikkunasta näkyvän penkin? Kasvit pitäisi jonnekin siirtää. Miten voi olla, ettei mulla ole niille paikkoja?? En millään haluais taas avata uutta istutusaluetta, kun entisetkään ei oo vielä täynnä.

11:24: miten ihmeessä minä puljaisin tuon ikkunasta näkyvän penkin? Siinä ne uudet pensaat töröttää, odottavat paikkaa auringossa. Ja niiden paikalla on noin paljon kaikkea. Tuo pioni on PAHA.

12:38: hei, ehkä mä voisin siirtää sittenkin sen pionin portinpielen penkkiin, siellähän niitä on muitakin. Jos siirtäisin sen harmaamalvikin omenapuun ja aidan väliin, missä sitä on jo ennestään. Mihin hiivattiin ne rantakukat sitten siitä voisi siirtää?

12:41: haa, taidan laittaa ne sinne yhden penkin mutkaan, missä on aina keväisin kauhean kosteaa. Mahtuiskohan ne sinne...?

13:11: uuuuu-hhh, hirveä ylämäki. Olis sittenkin pitänyt jättää pyörä kotiin ja kävellä. Ei hemmetti, se olis taas kestänyt melkein tunnin. Mahtuukohan tämä autoon?

14:28: Missä ostoslista, tyhjät vissypullot, ostoskassit, onko lompakko, avaimet, autonavaimet, mihinkähän kauppaan menis?

15:30: hitto, että nämä kassit painaa.

15:57: onkohan EV saanut vahingossa nukutuksi päivälevon aikaan?

16:14: voi miksi se ei oo nukkunu...? Se on aina hirveän pahalla tuulella väsyneenä ja nälkäisenä

16:48: on se kyllä ihana, miten noin pieni poika tykkää niin kovasti ruuanlaitosta. Kiva, että se auttaa.

18:20: apua, se toinen peruna oli kyllä ihan liikaa. Mureke oli yllättävän hyvää. Valiolle kiitos.

18:26: no NYT väsyttää. Jestas, mä putoon aivan just...

20:29: mihinkähän minä siirrän sen valkoalpin? Kai se kuitenkin on hyvä järjestys, ensin kanukka, sitten se sirotuomipihlaja ja oikealle heisiangervo...

8 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Päiväsi alkoi varsin varhaiseen kellonaikaan, huh.

maiju kirjoitti...

Huh huh, tuota lapsiperheen elämää.

*Meillä kaksi tytärtä jo aikuisia (24v ja 21v), toinen tarvitsee isäänsä apuun joka keskiviikko Lastenklinikalle pienen (siis meidän lapsenlapsen)pojan kampurajalkojen kipsaukseen, jos pienen pojan oma isä ei pääse työmaaltaan, toimenpide kestää 3 tuntia.
Meidän kuopus Poika 17 v. Ei pärjää kun ei ole ostettu oikeaa ruokaa jääkaappiin, laitoin juuri hänen tilille 60 € ruokarahaa, kun olin unohtanut itse ostaa voimaariinin jääkaappiin. Olemme ukon kanssa Männiköllä viikonlopun, saa poika hoitaa itse ruokahankinnat. Tuntuu siltä ettei pääse vanhempien roolista millään vaikka ovat jo ns. aikuisia. Mutta autamme koko sydämen pohjasta heitä aina siihen asti kun voimamme antavat myöten, minä olen 48v. ja mies 52v. Voimia vain täytyy riittää. Olemmehan nuoria vielä, vaikka välillä ei tunnu siltä :)

Sinullekkin voimia, lapset kasvavat!!!!

Inkivääri kirjoitti...

Oe voe, pikkulapsiaika oli ihanata, mutta yövalvomisia muistan pahalla8] Aikas tuttuja tuumailuja:)

Saila kirjoitti...

Hui, onneksi 20.30 alkoi iltauutiset niin voi lopettaa tuon ajattelun ja keskittyä Portugalin tukipaketteihin tai epäpaketteihin, mutta sun ei tarvitse niitä päätöksiä tehdä! Apua, muista lisätä välillä jäähdytysnestettä tuonne pääkoppaan... vaikka korvan kautta tai jotain...
Ooh, Onneksi minun ei tarvinnut miettiä kuin yhtä pumppua tänään, en sitten jaksanutkaan tehdä paljon muuta vaikka oikeastaan siksi tähän koneelle nyt tulin että piti tehdä töitä - häh, mitä mä täällä teen?
Mukavaa illanjatkoa!

intopii kirjoitti...

pioni ja inkivääri: ei ole ihan tavallista, vaikka sekä EV että minä ollaan vähän tällaisia unesta täysin hereille sadasosasekunnissa -tyyppejä. Kyllä poika yleensä nukkuu ainakin yli kuuteen, joskus jopa lähes seitsemään :-D

maiju: kaipa sitä saa aina olla äiti (ja isä) lapsen iästä riippumatta. Raskasta, mutta varmasti niin äärettömän ihanaakin, olla tarvittu. Vaikka kai sitä jossakin vaiheessa voisi ajatella lapsen oppivan itsekin kartoittamaan jääkaapin sisältöä ;-)

Saila: joo, kyllä Portugali katkaisi ihanasti nämä päänvaivat. Vai olikohan se vasta jääkiekkomatsi...? Emmie ennää muista. Jäähdytysneste meni kurkusta alas, kun illalla yhtäkkiä paleli ihan hirveästi. Cognacin maakunnalle hurraa, sillä nyt on mukavan lämmin varpaissa saakka.
Sinä ja sun pumppusi. Olet kyllä ihan ihme nainen, en voi muuta sanoa. Edelleen hattu nousee täällä.
Työn iloa :-D Mää lähäre nukkumaa, enkä herrää ennenku 4.38. No en!

SaijaH kirjoitti...

Huh, niin tuttua...Viime yönä eka tyttö halusi viereen kahdelta ja siinä sitten pyörittiin molemmat puolitoista tuntia. Toka tyttö aloitti sirkuksen siitä tunnin kuluttua eikä rauhoittunut muuten kuin että jäin nukkumaan lastenhuoneeseen pinnasängyn viereen LATTIALLE (aika kylmää ja epämukavaa!) Kai näitä muistelee sitten myöhemmin hymyillen...

~R&T~ kirjoitti...

Voi, niin tiedän miltä tuntuu. Monesti olen miettinyt että jos joku kuulisi minun ajatukset (kuten siinä leffassa "mitä nainen haluaa") ne tulisi hulluiksi minun puolesta :)
Kai se on naisten ja ennenkaikkea äitien osa miettiä, että saa tämän elon sujuman kohtuullisesti. Sitten kun ajatteluun lisätään unettomia öitä on soppa valmis.
Meidän väliveli sanoi joskus pienenä että ajatukset surisee hänen päässään :D

intopii kirjoitti...

Omppu: olipa hauskaa lukea sun kommenttia, kun saatoin mielikuvitella koko homman livenä :-D

Meillä on kyllä oikeasti yleensä ihan hipihiljaista sinne kuuteen - seitsemään saakka, tuo oli ihan poikkeuspoikkeusyö. EV ei tavallisena yönä herää, vaikka ilotulitusraketteja ammuttaisiin täysilaidallinen talon ulkopuolella.

R&T: olipa aivan laittamattomasti sanottu tuo "tulisi hulluksi sun puolesta". Nauratti niin, että vesi huilasi silmistä!! Ja ihana on myös poikasi kommentti. Tekisi mieli sanoa, että se oli ihan kuin omasta päästä...