Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.tiistai 9. elokuuta 2011

Olen hengissä, olen hengissä...

Toista viikkoa uudessa työpaikassa, Eka Vekara aloittaa huomenna eskarin ja kerättiin juuri pihalta 2,3 kiloa avomaankurkkuja. Viikonloppu meni Linnanmäellä ystäväperheen kanssa ja EV:n synttäreitä versio 7.0 viettäessä. Aika on kortilla, kun nukkuakin pitäisi, ja jutella Herra Miehen kanssa.

Kyllä minä siis täällä olen, mutta ny ei ehi enempää kirjoittaa...

Palaan linjoille heti, kun aika antaa myöden. Olette mielessä, kaikki 22 (ja muut kävijät) <3

5 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Oivoi, kiireistä aikaa elelet ja osaat laittaa asiat oikeaan järjestykseen - me olemme täällä, kun sinulla taas on aikaa:)

pioni kirjoitti...

Toivottavasti viihdyt uudessa työpaikassasi. Kyllä se kiire pikkuhiljaa helpottaa ja ehdit taas ilahduttamaan meitä puutarhajutuillasi:)

Saila kirjoitti...

Ei hätää, ystäväiseni! Täällä me olemme kukin tahoillamme. Kai kaikilla on omat kiireet silloin tällöin, ken sitä ei ymmärrä on ymmärrystä vailla. Enhän minäkään ole vieläkään ehtinyt sinne pihallesi näin kasvukaudella! Mutta aina tulee uusia vuosia ja mahdollisuuksia. Niistä puheen ollen, how about Tukholman puutarhamessut versio 2.0? Tapammiset lienee turvallisinta sopia kasvu- ja maalauskauden ulkopuolella...

Sirkku kirjoitti...

Sä oot myös mielessä!
jatketaan..

intopii kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista viesteistä!! Kylläpä tuli hyvä mieli <3

Saila: Tukholma versio 2.0 on ihan must. Kyllä mennään. Ollaanko tällä kertaa ne kaksi päivää, kuten viimeksi uhottiin?