Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.



maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannustaika.


Arvatkaas, mikä tuo on? Sehän on kuollut lumikärhö.

Tämän juhannuksen taika: 'Summer Snow' on kuin ihmeen kaupalla hengissä! Luulin ihan aikuisten oikeesti, että kuollut on kuollut, eikä siitä enää kalua saa. Paikka on ihan kamala, multaa ehkä kolme milliä ja loput rakennustyömaan jäljiltä olevaa kökkömaata. Vaan hey presto: sieltä se nousee, voitteko uskoa!!

Tuo alue on muutoin ihan surkeaa rikkaruohokasvustoa, ja kärhökin oli kaiken maailman roskan piilossa. Joku ihme sai minut katsomaan roskaläjää tarkemmin, ja huomasin lehdet. Pää löi oikeasti tyhjää hetken aikaa: mikämikämikämikä??? Ja sitten oivalsin. Tanssin valehtelematta sellaiset intiaanitanssit, ettei ole näillä leveysasteilla hetkeen nähty. Kädet lensivät suoraan kohti taivasta, hymy sattui korviin ja lantio heilui kuin parhaimmallakin lattaritanssijalla. HURRAA!!!! Toivottavasti naapurin isäntä ei ollut kotona / ikkunan ääressä.

Siinä tuli kiire kiskoa (lähes) kaikki ryönä aarteeni ympäriltä pois, vaikka nyt joudun kyllä miettimään, millä tuon tyven suojaan, paikka kun on auringossa lähes koko päivän. Ehkä siihen pitää tehdä toinen juhannustaika...

Ei kommentteja: