Amatööri puutarhaharrastelija, aktiivinen marttailija ja ammattimainen taivaanrannanmaalari kirjoittaa puutarhasta ja muista itselleen rakkaista aiheista.



keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ruotsissa kaikki on paremmin. Tukholma, osa 2.

Kuvia on paljon. Yritin ottaa kevättä mukaan kotiin ihan kahmalokaupalla!

Tässä on lähestytty lintuteemaa monesta kulmasta. Kouluille oli järjestetty linnunpönttöjen suunnittelukilpailu. Kuvassa on yksi minun silmääni eniten miellyttäneistä.


Ja alla on kilpailun ulkopuolelta jotain ihan muuta. Minusta tuo oli vallan viehko! Varsinkin tuo boheemille tyypille sopiva pikkuyksiö ylhäällä vasemmalla.

Käytännöllisyys ei aina ole Herra Miehen vahvimpia puolia, mutta tästä hän kysyi heti, mitenkähän nuo pöntöt puhdistetaan kesän jälkeen. Oli ihan asiallinen kysymys ;-D Sitä en tullut tutkineeksi. Ehkä rakennelman takaseinä on avoin (koko höskän kai voi sijoittaa esim. talon nurkkaan, jolloin takaosa tulee seinää vasten)? Siinäkin tapauksessa bohemian studio jää siivoamatta. Vaan lieneekö tuolla boheemibirdille edes väliä...


Jos ei jaksa odotella niitä edestakaisin reissaavia tirpposia joka vuosi uudestaan, nämä voi tökkiä pystyyn pihalleen ympärivuotiseksi iloksi.
Ruosteiset / ruostutetut materiaalit näyttivät olevan esillä monessa paikassa. Osa oli vähän erikoisempaa uusiokäyttöä, osa vain hurjan viehättävää.


Kukkaruukku pölykapselista ja renkaasta


Kuninkaallista tyyliä à la Fabergé.

Voihan sen näinkin tehdä!

Tämä vain oli niin söpö...


Upea metalliteos, jossa oli sisällä valonlähde. Tykkäsin!
 Metallia näkyi muutenkin monessa muodossa. Paviljonkeja, pergolakatoksia, istuinryhmiä. Mielestäni tosi kauniita käsintehtyjä Korbo-koreja monen eri kokoisina, joita ottaisin heti myyntiin, jos minulla olisi (netti)putiikki Korppoossa ;-D






Ei kommentteja: